Odabir caffe bara Noah jednako je praktičan za prvu jutarnju kavu, pauzu od poslovnih obaveza, poslijepodnevna druženja i večernje zabave u dobrom društvu.

Noah bar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 07:00 - 22:00
Utorak 07:00 - 22:00
Srijeda 07:00 - 22:00
Četvrtak 07:00 - 22:00
Petak 07:00 - 22:00
Subota 07:00 - 22:00
Nedjelja 07:00 - 21:00
Adresa
Zagrebačka 49 H
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Kafić
Adresa
Zagrebačka 49 H
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Kafić

Provedite ugodne trenutke u omiljenom društvu

Ako početak dana ne možete zamisliti bez šalice kave, već prije posla ili obavljanja dnevnih obaveza posjetite Noah bar i naručite omiljenu kavu u kojoj možete uživati listajući dnevni tisak ili pregledavajući aktivnosti na društvenim mrežama. Razni načini pripreme; kava s dodatkom mlijeka ili šlaga, beskofeinska kava, kao i mnogi pripravci na bazi kave poput capuccina, instant kave raznih aroma čekaju vas svježe pripremljeni i lijepo servirani. Razne vrste prirodnih sokova poput onih od naranče, višnje, jabuke ili mješavine voća izvrsno su osvježenje tijekom ljetnih vrućina, dok će se zimi mnogi posjetitelji rado ugrijati uz čaj iz bogate barske ponude.

Ugodan interijer svidjet će vam se bilo da ste se na piće zaputili sami i želite uživati u miru i opuštanju ili ste dogovorili druženje s dragim prijateljima i članovima obitelji. Ugodno uređen i klimatiziran interijer kafića odličan je izbor želite li pobjeći od ljetnih vrućina ili hladnoće, snijega i kiše zimi, dok će simpatična terasa biti odličan izbor već pri prvim proljetnim zrakama sunca. Uz praktičan kutak za najmlađe, u posjetu kafiću uživat će svi članovi obitelji.

Vrijeme je za odmor uz omiljeno piće – vidimo se u Noah baru centra Supernova Sisak West

Dugogodišnja ugostiteljska tradicija visoko je rangirala tim Noah bara kao i kvalitetu usluge. Upravo zbog toga brojni posjetitelji centra Supernova, kao i drugi gosti kafića biraju upravo Noah bar za ispijanje opuštajućih kava ili zabavna druženja s prijateljima. Ugodnoj atmosferi doprinosi topao i moderan ambijent interijera kao i ostakljena terasa koja pruža vrhunsku atmosferu bez obzira na vremenske prilike. Odabir caffe bara Noah jednako je praktičan za prvu jutarnju kavu, pauzu od poslovnih obaveza, poslijepodnevna druženja i večernje zabave u dobrom društvu.

Pauza od napornog radnog dana ili predah od iscrpljujućeg shoppinga još su ugodniji uz omiljeno piće. Caffe bar Noah idealno je mjesto za odmor ako ste se uputili ili obavili kupovinu u trgovinama retail parka Supernova Sisak West, a čak i ako se nalazite u blizini centra ili dogovarate piće s prijateljima. Jednostavna dostupnost, prostrano parkiralište, blizina važnih prometnica i blizina središta grada prednosti su odabira Noah bara planirate li susret ili druženje. U ugodnoj atmosferi, uz ljubazno osoblje i simpatično uređenje lokala opustite se uz omiljeno piće. Birajte neke od najdražih napitaka – bogata ponuda zadovoljit će i najizbirljivija nepca. Uz ljubaznu poslugu, kvalitetan i bogat odabir pića i dobro društvo, vaš će posjet caffe baru Noah zasigurno biti ugodno iskustvo.